Verstegen Guilt Free sausen

Verstegen introduceert schuldvrije sausen

Je hele maaltijd volspuiten zonder je schuldig te voelen. Dat is het idee achter de nieuwe vegan sausen van Verstegen. Ze heten niet voor niets “Guilt Free”. Geen industrie is zo aan slavernij onderhevig geweest als die van de kruiden en specerijen. Dus wanneer Verstegen roept een Guild Free saus op de markt te brengen, […]

Je hele maaltijd volspuiten zonder je schuldig te voelen. Dat is het idee achter de nieuwe vegan sausen van Verstegen. Ze heten niet voor niets “Guilt Free”.

Geen industrie is zo aan slavernij onderhevig geweest als die van de kruiden en specerijen. Dus wanneer Verstegen roept een Guild Free saus op de markt te brengen, dan luisteren we natuurlijk meteen. Maar heel eerlijk, het gaat hier niet om werkomstandigheden. De nieuwe tomatenketchup en sweet chilisaus bevatten enkel geen toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen. Over controle op arbeidsomstandigheden op de plantages waar Verstegen haar ingrediënten ophaalt, zegt het merk helaas niks. En daar weten wij ook niks van, dus wie zijn wij om te oordelen?

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.