De Joseph Joseph Titan gaat slim met afval om

Meer afval in minder zakken, dat gaat geld besparen!

Hij is gloedjenieuw, de Joseph Joseph Titan. Na de ontwikkeling van een hele serie slimme Totem afvalbakken, komen de ontwerpers met de Titan. Een afvalbak die je gaat helpen om geld te besparen… en er ook nog eens enorm goed uitziet.

Als het gaat om meer afval in een container dumpen, kennen we allemaal de containerstamper. Een bruut hulpmiddel om het afval onderin de container te persen. En met een beetje geluk valt het er tijdens de lediging niet uit. Shit…

De ontwerpers van Joseph Joseph hebben iets anders bedacht. Een afval compressiesysteem voor in de afvalbak in de keuken. Nouja, ze hebben meteen de hele afvalbak ontworpen. Alleen maar een stampertje ontwikkelen is niet genoeg. Wil dit goed werken, moet je de hele afvalbak opnieuw ontwerpen. Zo zijn er bijvoorbeeld luchtkanalen toegevoegd om te voorkomen dat de zak scheurt door het aanduwen van het afval.

Enorm slim en wij gaan er binnenkort mee aan de slag. In de gemeente Nijmegen, waar we nog met aftandse afvalzakken moeten werken in plaats van schone containers. En die zakken zijn duur… Als de Titan daar op werkt, gaan we serieus geld besparen. Er moet namelijk tot 3 keer meer afval in een zak gaan!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.