Le Creuset: van landelijk naar de stad

Le Creuset gaat de stadse tour op!

Le Creuset is een lang gevestigd merk en betrouwbare partner in de keuken. Je herkent het merk direct aan een landelijke, organische vormgeving die, schrik niet, gaat veranderen!

Ook voor Le Creuset is de stad en haar samenleving een bron van inspiratie voor haar culinaire toepassingen. Stoerdere, harder materialen met stadse tinten is het resultaat van de campagne “Taste of the City.”

 

Mat zwart en mist grijs. Dat zijn nieuwe kleuren in betrouwbare materialen. De producten zijn verkrijgbaar in aardewerk, gietijzer, molen, silicone en textiel. Verder wordt het rvs-assortiment aangevuld met een risotto pot, een lage kookpan, een koekenpan 28 cm en een wok met glazen deksel.

Voor de liefhebber van professionele keukenmessen is er vanaf nu ook de messenslijper, exclusief met diamantcoating, uiterst geschikt voor het slijpen van damaststalen messen, zoals die van Le Creuset.

Bezoek Le Creuset Nederland op de Kitchen & Dining, stand X3.B205 of de website via www.lecreuset.com.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.