Licor 43 Horchata

Licor 43 gaat vegan

Bij Licor 43 hebben ze een nieuw smaakje bedacht, dat ook nog eens helemaal vegan is. Met Licor 43 Horchata hoopt producent Zamora ook de vegan over te halen om de exotische smaken van het likeur te beleven. Met de Licor 43 Horchata gaat het merk voorzien in de toenemende vraag naar veganistische drank, maar […]

Bij Licor 43 hebben ze een nieuw smaakje bedacht, dat ook nog eens helemaal vegan is. Met Licor 43 Horchata hoopt producent Zamora ook de vegan over te halen om de exotische smaken van het likeur te beleven.

Met de Licor 43 Horchata gaat het merk voorzien in de toenemende vraag naar veganistische drank, maar er is nog een voordeel. Ook de groep consumenten die vanuit milieuaspect melkproducten probeert te vermijden, kan op deze manier toch zo’n likeur kopen evenals mensen met een lactose intolerantie.

Met de komst van de Licor 43 Horchata zal Zamora Licor 43 Orchata vervangen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.