Lidl en Emté waarschuwen voor Tum Tums en Lidl Roti woksaus

Het is een slechte week voor Lidl. De supermarkt heeft waarschuwingen voor allergenen moeten geven op twee producten. Zo blijken onverwachte allergenen aanwezig in de Mama Cariba Roti woksaus en in twee verpakkingen Tum Tum’s van Suikerland. Mama Cariba Roti woksaus Bij de Mama Cariba Roti woksaus gaat het om de aanwezigheid van selderij, wat […]

Het is een slechte week voor Lidl. De supermarkt heeft waarschuwingen voor allergenen moeten geven op twee producten. Zo blijken onverwachte allergenen aanwezig in de Mama Cariba Roti woksaus en in twee verpakkingen Tum Tum’s van Suikerland.

Mama Cariba Roti woksaus

Bij de Mama Cariba Roti woksaus gaat het om de aanwezigheid van selderij, wat een allergeen is. De aanwezigheid van selderij in het product, staat niet op de verpakking vermeld. Het gaat om alle potjes met een houdbaarheidsdatum tot 06-09-2019 en met EAN code 20977597.

Sugarland Tum Tums en Tum Tum Family Mix

Ook fans van Tum Tum’s zijn deze week de klos wanneer deze overgevoelig zijn melkeiwitten. Deze Sugarland Tum Tums en Tum Tum Family Mix lagen bij zowel de Lidl als bij Emté in de schappen. De verpakkingen waar de aanwezigheid van melkeiwitten niet op vermeld zijn, betreffen de verpakkingen met een houdbaarheidsdatum tot 31-08-2020.

Wat te doen

Heb jij het product in huis en wil je het niet meer in verband met een allergie? Dan mag je het product terugbrengen naar de Lidl. Je krijgt dan jouw geld terug.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.