Lidl Landmann DMAX Kamado

Lidl gaat opnieuw goedkope kamado’s verkopen

Vorig jaar verraste Lidl vriend en vijand met de verkoop van de kleine Bushbeck kamado. Een kamado uit de kleinste categorie met een simpel deurscharnier en een onhandig mechanisme om deze open te houden. Onder het merk Landmann lijkt Lidl nu iets te gaan verkopen dat beter doordacht is. De Lidl keramische Landmann kamado beschikt […]

Vorig jaar verraste Lidl vriend en vijand met de verkoop van de kleine Bushbeck kamado. Een kamado uit de kleinste categorie met een simpel deurscharnier en een onhandig mechanisme om deze open te houden. Onder het merk Landmann lijkt Lidl nu iets te gaan verkopen dat beter doordacht is.

De Lidl keramische Landmann kamado beschikt over een emaillen grillrooster van 26,5 centimeter. Daarmee behoort deze kamado nog steeds tot de kleinste klasse. Hij komt met een bamboe blok handgreep zoals we deze meer aantreffen in deze klasse.

Niet alleen het grillrooster is niet van gietijzer, de schoorsteen is dit ook niet. Ook die lijkt voorzien van een laag emaillen. Ook hier lijkt bespaard op materiaalkosten.

Hier staat tegenover dat je wel een geveerd scharnier krijgt. Daarmee is deze Landmann kamado veel veiliger en handiger in gebruik van de Bushbeck van vorig jaar.

Wat opvalt is de afwezigheid van het merk Landmann in het fotowerk. IN plaats daarvan zien we overal een DMAX logo. Dit is een Duitse TV zender van Discovery Communications.

# reacties

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.