McDonalds Amersfoort noteert kentekens op drive-in zakken

Wanneer je bij de McDonalds in Amersfoort via de Drive-In een burgertje scoort, staat voortaan jouw kenteken op de zak waar deze in zit. Op deze manier hoopt McDonalds zwerfvuil in de regio tegen te gaan. Eerlijk is eerlijk, veel van het zwerfafval in de berm en de omgeving van een McDonalds restaurant komt veelal […]

Wanneer je bij de McDonalds in Amersfoort via de Drive-In een burgertje scoort, staat voortaan jouw kenteken op de zak waar deze in zit. Op deze manier hoopt McDonalds zwerfvuil in de regio tegen te gaan.

Eerlijk is eerlijk, veel van het zwerfafval in de berm en de omgeving van een McDonalds restaurant komt veelal van McD zelf. Met de actie bin it to win it, pakte een aantal filialen het al op een positieve manier op om je afval keurig weg te gooien. Maar dat kan natuurlijk alleen bij die ene afvalbak op het terrein.

Volgends het restaurant wordt door de politie gehandhaafd op zwerfvuil.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.