McDonalds App op Samsung Galaxy S10

McDonalds nu ook via Thuisbezorgd te bestellen (in Maastricht)

McDonalds deed al eerder een poging met het bezorgen van haar snacks. Ditmaal via het Nederlandse Thuisbezorgd.nl in plaats van Uber Eats. Inwoners van Maastricht kunnen nu hun Big Mac en Franse frietjes op bestelling laten leveren. Komende maandag, 23 december, trapt de dienst af in de Limburgse stad. Dan kunnen de snacks via McDelivery […]

McDonalds deed al eerder een poging met het bezorgen van haar snacks. Ditmaal via het Nederlandse Thuisbezorgd.nl in plaats van Uber Eats. Inwoners van Maastricht kunnen nu hun Big Mac en Franse frietjes op bestelling laten leveren.

Komende maandag, 23 december, trapt de dienst af in de Limburgse stad. Dan kunnen de snacks via McDelivery worden besteld. Door samen te werken met Thuisbezorgd in plaats van Uber Eats, kan McDonalds opschalen. De fastfoodleverancier verwacht dat de omzetgroei zal verdriedubbelen op de plaatsen waar het aan huis kan bezorgen.

Via Uber Eats kon sinds 2018 al besteld worden bij 48 filialen in 17 steden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.