McDonalds in Singapore introduceert het Minions menu

Meer dan alleen geel speelgoed bij McDonalds in Singapore.

Despicable Me 3 komt eraan en natuurlijk mogen we van McDonalds verwachten dat ze met het nodige speelgoed in de Happy Meals komen. Dat de restaurants in verschillende landen verschillende items verkopen wordt duidelijk in Singapore. Daar lijken ze het idee van het Happy Meal over te slaan. Daar introduceren ze een hele lijn Minions snacks.

McDonalds Singapore heeft alles gedaan om het menu helemaal in Minions stijl te kunnen serveren. Zo zijn er aardappelkroketjes in de vorm van Minions, maar ook de kipnuggets hebben een nieuw vormpje gekregen. De McDonalds Apfelstrudel uit Duitsland is in Singapore de Banana Pie geworden. Eveneens met een dikke waarschuwing erop dat de snack nogal heet is wanneer je deze meekrijgt. Er is bananen softijs, maar ook een McFlurry met banaan en Oreo’s erin en een banana Hot Fudge Sundae.

Via Nylon.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.