Microsoft gaat Xbox Series X Koelkasten verkopen

Voor nog geen honderd piek, kan de echte Xbox fan binnenkort een Series X op zijn of haar bureau zetten. Het is dan wel geen console, maar voor €99 heb je wel een extreem toffe mini koelkast op jouw bureau staan. De Xbox Series X koelkast zal ongeveer anderhalf keer zo groot zijn als de […]

Voor nog geen honderd piek, kan de echte Xbox fan binnenkort een Series X op zijn of haar bureau zetten. Het is dan wel geen console, maar voor €99 heb je wel een extreem toffe mini koelkast op jouw bureau staan.

De Xbox Series X koelkast zal ongeveer anderhalf keer zo groot zijn als de echte gameconsole. Dat is niet raar, want met de isolatie zou je anders niet of nauwelijks ruimte overhouden voor de drankjes die je erin zou willen koelen. Met een formaat van 462 x 232 x 232 millimeter, kunnen er nu tot 12 blikjes met drank in. Met behulp van een USB-C poort voorzie je de koelkast van stroom. En ja, dat is een hoeveelheid stroom die prima uit de console zelf kan komen.

Microsoft gaat de Koelkast hier in Nederland kopen. Onze Belgische lezers zullen echter de grens over moeten steken. België staat vooralsnog niet op de lijst van landen waar deze toffe gadget verkocht zal gaan worden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.