Nutella

Nutella komt met 650.000 unieke pastapotten

Nutella kennen we natuurlijk allemaal van hun vloeibare, donkerbruine sugarrush. De Nutella chocopasta. Gemaakt door chocolatier Ferrero. Het merk doet op dit moment iets unieks met haar iconische Nutella pot. Het was al eens mogelijk om een pot met een persoonlijke wikkel te kopen. Nu heeft Nutella 650.000 potten gemaakt die allemaal een compleet ander […]

Nutella kennen we natuurlijk allemaal van hun vloeibare, donkerbruine sugarrush. De Nutella chocopasta. Gemaakt door chocolatier Ferrero. Het merk doet op dit moment iets unieks met haar iconische Nutella pot.

Het was al eens mogelijk om een pot met een persoonlijke wikkel te kopen. Nu heeft Nutella 650.000 potten gemaakt die allemaal een compleet ander design hebben. Dit is de Nutella Limited Edition. Deze limited edition wikkels zitten om de potten van 400 en 825 gram.

De potten worden met behulp van een speciaal algoritme ontwikkeld waardoor iedere pot een ander design heeft. Iedere pot is ook van een eigen, uniek nummer voorzien. Het systeem om de potten geautomatiseerd te ontwerpen, is afkomstig van HP.

Het is niet de eerste keer dat Nutella de actie opzet. In Italië werden 7 miljoen unieke potten op de markt gebracht. Wil je voorkomen dat iemand anders jouw pot opent? Check dan dit Nutella slot.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.