Onderzoek: Teflon zorgt voor een kleinere penis…!?

Het gros van de anti-aanbakpakken maakt gebruik van Teflon. Kennelijk was er al een vermoeden dat Teflon iets met het testosteron niveau van mannen doet, maar uit onderzoek zou nu naar voren komen wat… we krijgen er een kleinere penis van!? Het is onderzocht, dus het kan maar zo kloppen. Teflon is een PFC en […]

Het gros van de anti-aanbakpakken maakt gebruik van Teflon. Kennelijk was er al een vermoeden dat Teflon iets met het testosteron niveau van mannen doet, maar uit onderzoek zou nu naar voren komen wat… we krijgen er een kleinere penis van!?

Het is onderzocht, dus het kan maar zo kloppen. Teflon is een PFC en het dorpje Padua in Noord-Italië blijkt een rivier te hebben waar al langere tijd veel PFC’s in worden geloosd. En daar hebben de jonge mannen dus last van hun jonge heer.

Het probleem lijkt hem in de ontwikkeling te zitten. De gemiddelde penis lengte is in het dorp en halve centimeter minder dan in een dorp waar geen PFC’s in het rivierwater zitten. Ook zou de omtrek 5% minder zijn. Stel je voor dat dit door evolueert. Dan is de Noord-Italiaanse man toch aardig de klos…

We trokken deze conclusies op basis van een onderzoek op Researchgate waarop we werden gewezen. Maar of het onderzoek echt klopt en geen broodje app is… Hoe dan ook, we vonden het een te goed verhaal om te laten liggen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.