Koken met Sterrenchefs

Online kookworkshop wordt culinaire Quiz bij Eat2Gather

Eat2Gather en The Tasting Games organiseren op 5 februari Koken met Sterrenchefs. Het idee achter deze online kookworkshop met sterrenchefs is dat je tijdens het bereiden van jouw eigen driegangendiner, ook in een culinaire quiz zit. Terwijl Wilco Berends (De Nederlanden), Erik van Loo (Parkheuvel) en Egon van Hoof (MOS Amsterdam) je helpen om een […]

Eat2Gather en The Tasting Games organiseren op 5 februari Koken met Sterrenchefs. Het idee achter deze online kookworkshop met sterrenchefs is dat je tijdens het bereiden van jouw eigen driegangendiner, ook in een culinaire quiz zit.

Terwijl Wilco Berends (De Nederlanden), Erik van Loo (Parkheuvel) en Egon van Hoof (MOS Amsterdam) je helpen om een driegangendiner te bereiden, speelt ook een culinaire pubquiz waarbij jouw warenkennis op de proef wordt gesteld.

Wil je meespelen, dan heb je de The Tasting Games-app nodig. Alle ingrediënten die je nodig hebt, worden op tijd aangeleverd in een fresh box. Daar hoef je dus geen zorgen om te hebben. Het driegangen diner is groot genoeg voor twee. De deelnemende koppels maken kans op een diner voor 2 in het restaurant van de betreffende chef. Uiteraard, wanneer het weer kan.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.