Skadu op de CES

CES: Skadu helpt je met het zwaarder schrobwerk in de keuken

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar een skillet of ovenrooster schoonschrobben is soms echt een klus waar je lamme handen van krijgt. Tijdens de CES werd de Skadu gepresenteerd. Een keukentool die 3500% werd gefund op Kickstarter. Feitelijk is de Skadu een soort staafmixer, maar dan voor de schoonmaak, met meerdere aansluitopties. […]

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar een skillet of ovenrooster schoonschrobben is soms echt een klus waar je lamme handen van krijgt. Tijdens de CES werd de Skadu gepresenteerd. Een keukentool die 3500% werd gefund op Kickstarter.

Feitelijk is de Skadu een soort staafmixer, maar dan voor de schoonmaak, met meerdere aansluitopties. Je kunt er een staalborstel op zetten, maar ook meerdere kleine schuurpads. Of juist een lange flessenborstel. Doordat de roterende bewegingen van de Skadu komen, hoef je alleen nog maar wat druk uit te oefenen op het oppervlak dat je reinigt.

Skadu op de CES

Skadu gaat nu ook nog IndieGoGo op en gaat daar $59 kosten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.