Philips innoveert met de karaf van de 3200 LatteGo

Philips heeft haar Philips 3200 LatteGo volautomatische espressomachine geïntroduceerd. Één van de highlights is de nieuwe melkkaraf. Deze is in 15 seconden te reinigen, gewoon onder de kraan. De nieuwe melkkaraf bestaat uit nog maar twee onderdelen. Zelfs het slangetje is nu geschrapt door Philips. Na verschillende machines getest te hebben, is dit een innovatie […]

Philips heeft haar Philips 3200 LatteGo volautomatische espressomachine geïntroduceerd. Één van de highlights is de nieuwe melkkaraf. Deze is in 15 seconden te reinigen, gewoon onder de kraan.

De nieuwe melkkaraf bestaat uit nog maar twee onderdelen. Zelfs het slangetje is nu geschrapt door Philips. Na verschillende machines getest te hebben, is dit een innovatie waar ik persoonlijk ook echt op zit te wachten.

 

Philips geeft in haar persbericht ook aan dat een goede schuimlaag, met name voor deze machine, afhankelijk is van het eiwitgehalte van de melk, of melkvervanger, die je gebruikt. De machine zou dus ook op basis van sojamelk, havermelk en amandelmelk een goede schuimlaag moeten neerzetten. En laat dat laatste nou echt super lekker zijn op een cappuccino.

De luxe stopt niet bij de schuimlaag. De Philips 3200 LatteGo volautomatische espressomachine komt ook met een touchscreen om de bereidingen te selecteren. Een AquaClean filter zorgt ervoor dat je pas na 5.000 kopjes hoeft te ontkalken.

1 reactie

  • Wij hebben deze philips 3200 lattego
    Ook gekocht in 2019
    Maar ben niet tevreden over de warmte van de koffie
    Terwijl die op de warmste stand staat
    Vind het ook niks dat die na 20 minuten uitvalt

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.