DL IJsblok

Er is maar één ijsblok voor bierrrrrr

Oké, het lijkt erop dat we de warmste tijd even hebben gehad, maar eigenlijk willen we altijd een koud biertje. Met het DL IJsblokje moet dat geen enkel probleem zijn. Daarmee koel je een heel kratje in één keer. Het DL IJsblok is een flinke ijsvorm waarmee je liters water omzet in een enorm blok […]

Oké, het lijkt erop dat we de warmste tijd even hebben gehad, maar eigenlijk willen we altijd een koud biertje. Met het DL IJsblokje moet dat geen enkel probleem zijn. Daarmee koel je een heel kratje in één keer.

Het DL IJsblok is een flinke ijsvorm waarmee je liters water omzet in een enorm blok ijs. Het ijsblok kun je in een krat over de flesjes heen plaatsen. Er is zelfs ruimte voor het handvat van het krat.

DL IJsblok

Met het DL IJsblok zouden flesjes bier tot 4 uur lang koel blijven. Immers, koele lucht gaat omlaag waar warme lucht juist opstijgt. In een half uur tijd zou de temperatuur van een bierflesje zelfs al met 10 graden moeten dalen.

Het idee van dit enorme ijsblok komt overigens uit Duitsland. Daar won het in de lokale versie van ‘Het beste idee’. Toch duurde het lang voor we ook in Nederland met het idee aan de slag konden. Onze Nederlandse kratjes zijn anders. Dus is er een speciale mal ontwikkeld voor de Nederlandse biermarkt.

Het marketingmachientje van het bedrijf achter het blok draait overigens overuren. De mallen voor de ijsblokken zijn in verschillende kleuren en met opdruk van een bedrijfslogo verkrijgbaar. Jep, dit had dé Heineken zomergadget van 2019 kunnen zijn…

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.