Philips introduceert de Stayfresh Vacuüm Blender

Na de high-speed blenders komt Philips met iets nieuws; de vacuüm blender in haar Stayfresh lijn. De nieuwe technologie moet oxidatie in voedsel tegengaan waardoor deze langer vers blijft. Oxidatie in voeding is een belangrijke reden waardoor voedsel er minder fris uitziet en al snel minder vers smaakt. Bovendien gaat de voedingswaarde omlaag en dat […]

Na de high-speed blenders komt Philips met iets nieuws; de vacuüm blender in haar Stayfresh lijn. De nieuwe technologie moet oxidatie in voedsel tegengaan waardoor deze langer vers blijft.

Oxidatie in voeding is een belangrijke reden waardoor voedsel er minder fris uitziet en al snel minder vers smaakt. Bovendien gaat de voedingswaarde omlaag en dat is net even jammer als je met smoothies aan jouw dagelijkse porties fruit en groentje probeert te komen. Met de nieuwe vacuüm technologie hoopt Philips met dit probleem af te rekenen. Zo heeft Philips berekend dat er in haar smoothies na acht uur nog drie keer zoveel vitamine C zit dan wanneer een reguliere blender gebruikt zou zijn.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.