Plantbox is een koelkast waarin groente groeien

We hebben de afgelopen jaren een aantal keer producten getest om thuis cress en groenten te kweken. Leuk, lekker maar nooit perfect. Samsung spinoff Plantbox lijkt echt een goed plan te hebben. Waar de huidige oplossingen vaak niet meer zijn dan een geavanceerd plantenrekje waar water automatisch wordt opgezogen en verlichting in meer of mindere […]

We hebben de afgelopen jaren een aantal keer producten getest om thuis cress en groenten te kweken. Leuk, lekker maar nooit perfect. Samsung spinoff Plantbox lijkt echt een goed plan te hebben.

Waar de huidige oplossingen vaak niet meer zijn dan een geavanceerd plantenrekje waar water automatisch wordt opgezogen en verlichting in meer of mindere mate wordt geregeld, gaat de Planbox een stuk verder. Deze start-up heeft echt een soort koelkast geregeld. Ook deze werkt met pods, maar herkent deze meteen. Hierdoor kan de PLantbox de hoeveelheid licht, temperatuur, water en voeding beter reguleren. Hierdoor wordt het kweken van eigen groenten, ook zonder groene vingers, een stuk gemakkelijker.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.