Princess Family Aerofryer

Princess introduceert de Family Aerofryer

Hoewel we nog steeds onder de indruk zijn van de prestaties van de digitale AirFryer van Philips, is Philips niet het enige Nederlandse merk dat hard aan de weg timmert om gezonde friet populair te maken. Deze week presenteerde Princess haar digitale Family Aerofryer. Princess claimt met de Family Aerofryer niet alleen een oplossing voor […]

Hoewel we nog steeds onder de indruk zijn van de prestaties van de digitale AirFryer van Philips, is Philips niet het enige Nederlandse merk dat hard aan de weg timmert om gezonde friet populair te maken. Deze week presenteerde Princess haar digitale Family Aerofryer.

Princess claimt met de Family Aerofryer niet alleen een oplossing voor krokante frietjes, maar natuurlijk ook voor bakken en braden met hete lucht. Princess levert dan ook meteen een bakvorm mee. Bijvoorbeeld om taarten mee te bakken. Waarom niet 😉

Princess Family Aerofryer

Bedienen gaat bij de Princess niet langer met knopjes, maar met een touchscreen en dat lijkt ons een primeur te zijn in dit segment. Voor een keuken zijn touchscreens natuurlijk ook gemakkelijker schoon te maken, dus dat is een fijne bijkomstigheid.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.