Spar City Small

Spar komt met nog kleinere winkels

Spar komt met een nieuwe formule in Nederland. De internationale grootgrutter van Nederlandse bodem gaat hier de Spar City Small introduceren. Nieuwe supermarkten van zo’n 80 vierkante meter. De Spar City Small is een nieuwe formule die zich richt op high-traffic locaties. Denk aan drukke stadscentra. De formule is ook gericht op de nieuwe eetmomenten. […]

Spar komt met een nieuwe formule in Nederland. De internationale grootgrutter van Nederlandse bodem gaat hier de Spar City Small introduceren. Nieuwe supermarkten van zo’n 80 vierkante meter.

De Spar City Small is een nieuwe formule die zich richt op high-traffic locaties. Denk aan drukke stadscentra. De formule is ook gericht op de nieuwe eetmomenten. De millennial eet zo’n zes keer per dag in plaats van de traditionele drie eetmomenten. Bijvoorbeeld een kleine maaltijd rond 17:00 en daarna nog een keer een maaltijd om 20:00. Bijvoorbeeld na het sporten.

De Spar City Small moet dan ook vooral de goedgevulde koelkast om de hoek worden. Spullen zijn direct te consumeren of moeten alleen even opgewarmd worden. De winkels worden zo’n 80 vierkante meter groot en lijken daarmee de AH to Go formule te lijf te gaan.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.