Subway laat je solliciteren met emoji’s

15 juli was het nog wereld emojidag. Wie handiger uit de voeten kan met emoji dan met geschreven taal, kan sinds die dag eenvoudiger solliciteren bij Subway… gewoon door jezelf in emoji’s te beschrijven. Subway lanceerde deze manier van solliciteren via de WhatsApp accounts van de filialen. Ieder filiaal heeft daarbij een eigen account. Je […]

15 juli was het nog wereld emojidag. Wie handiger uit de voeten kan met emoji dan met geschreven taal, kan sinds die dag eenvoudiger solliciteren bij Subway… gewoon door jezelf in emoji’s te beschrijven.

Subway lanceerde deze manier van solliciteren via de WhatsApp accounts van de filialen. Ieder filiaal heeft daarbij een eigen account. Je begint met het appen van jouw favoriete sub via emoji. Daarna neemt de chatbot het over en zal je verder uitvragen om jouw profiel op te stellen. Tenslotte mag jij jouw sub ook echt zelf komen maken in het restaurant en jezelf zo presenteren.

Deze manier van solliciteren kan slechts 4 weken lang.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.