The Curry Guy Compleet

The Curry Guy Compleet – 200 curry’s in één boek

Deze week is The Curry Guy Compleet gepresenteerd. Één kookboek met meer dan 200 curry recepten om te bereiden. Opvallend is dat de focus lijkt te liggen op het ontwikkelen van jouw eigen Indiase keukenskills en het snel de juiste recepten kunnen selecteren. Zo moet je snel kunnen zien hoe vlot een recept te bereiden […]

Deze week is The Curry Guy Compleet gepresenteerd. Één kookboek met meer dan 200 curry recepten om te bereiden. Opvallend is dat de focus lijkt te liggen op het ontwikkelen van jouw eigen Indiase keukenskills en het snel de juiste recepten kunnen selecteren.

The Curry Guy Compleet

Zo moet je snel kunnen zien hoe vlot een recept te bereiden is, maar ook of het recept vegetarisch, veganistisch en/of glutenvrij kan worden bereidt. De schrijver belooft zelfs dat als je de basistechnieken in de vingers hebt, je in 10 minuten een recept op tafel moet kunnen zetten. Het receptenboek bevat zowel recepten voor alledaagse maaltijden als streetfood en grillgerechten.

The Curry Guy Compleet gaat €30,95 kosten en ligt komende maand in de schappen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.