Vapiano opent in Utrecht haar tiende restaurant

De restaurantketen Vapiano lijkt vlot te groeien. En week geleden opende het alweer haar tiende vestiging. Ditmaal op Hoog Catharijnen, het winkelcentrum grenzend aan Utrecht CS. Vaipiano is een keten met een Italiaanse kaart. Versheid is belangijk, dus maken ze bij Vapiano hun pasta zelf, vers. Tien soorten waaronder twee volkoren. Daarnaast kent het restaurant […]

De restaurantketen Vapiano lijkt vlot te groeien. En week geleden opende het alweer haar tiende vestiging. Ditmaal op Hoog Catharijnen, het winkelcentrum grenzend aan Utrecht CS.

Vaipiano is een keten met een Italiaanse kaart. Versheid is belangijk, dus maken ze bij Vapiano hun pasta zelf, vers. Tien soorten waaronder twee volkoren. Daarnaast kent het restaurant ook glutenvrije pasta en pizza.

Bijzonder aan het restaurant is dat er met een pas wordt gewerkt. Deze krijg je bij binnenkomst en alles dat je eet en drinkt wordt er op bijgeschreven. Bij vertrek reken je alles in één keer af. Het prijsniveau op de kaart ligt tussen de €4,50 en €10,50.

Vapiano vestigde al diverse restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven Groningen en Almere. Utrecht wordt nu aan het rijtje vestigingssteden toegevoegd.

Vapiano Utrecht krijgt 531 zitplaatsen verdeeld over 1.300 vierkante meter en twee verdiepingen. Op de begane grond zit een take away en op de bovenste verdieping is een dakterras aanwezig. Het filiaal heeft 80 werknemers in dienst.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.