Win Win Win! De CookSpoint Rasp CP-005 fijn (Winactie)

Win Win Win! Justforkoks deelt uit! Met de CookSpoint Rasp CP-005, Fijn  van Kookpunt.nl . Lees snel wat je moet doen om deze prachtige rasp te bemachtigen. Winnen, weggeven, acties! Daar houden we van! Kookpunt.nl ook en daarom stellen zij deze week een aantal toffe artikelen beschikbaar voor een give-ayway. Artikelen zoals rasps, een Suncraft mes, een Seafood […]

Win Win Win! Justforkoks deelt uit! Met de CookSpoint Rasp CP-005, Fijn  van Kookpunt.nl . Lees snel wat je moet doen om deze prachtige rasp te bemachtigen.

Winnen, weggeven, acties! Daar houden we van! Kookpunt.nl ook en daarom stellen zij deze week een aantal toffe artikelen beschikbaar voor een give-ayway. Artikelen zoals rasps, een Suncraft mes, een Seafood Rack en nog veel meer! Heb je de review gelezen over de producten van Kookpunt.nl? Deze moderne, online keukenwinkel maakt het jou en je kookkunsten makkelijk met een breed assortiment.

Gebruik deze CookSpoint fijne rasp voor het raspen van bijvoorbeeld kruiden en specerijen als nootmuskaat en kaneel en bijvoorbeeld allerlei citrusvruchten. Ook perfect geschikt voor het zeer fijn raspen van harde kazen. . Het handvat is ook vervaardigd uit RVS en ligt prettig in de hand. Na gebruik mag de rasp gewoon een rondje mee in de vaatwasmachine is ‘ie gemakkelijk op te hangen middels het ophangoogje in het handvat.

De kenmerken van de CookSpoint Rasp CP-005, Fijn:

  • Geschikt voor: Harde kaas
  • Vaatwasserbestendig: Ja
  • Materiaal: RVS
  • Geschikt voor: Zeer harde kaas
  • EAN code: 0644221751824
  • Merk: CookSpoint
  • Soort rasp: Fijn
  • Type: Brede rasp
  • Type: CP-005

Wat moet je doen? Deel en like dit bericht op Facebook uiteraard! Like je ons nog niet op Facebook? Dan is dat stap één. Vertel je wat jij zou willen raspen met deze moderne jongen!  Onder alle inzenders verloten wij volgende week een model! Mocht je nu naast de boot vissen volgende week, maar je bent wel gecharmeerd van deze rasp, dan kun je die bij Kookpunt.nl aanschaffen.

 

 

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.