Win Win Win! Tomorrow’s Kitchen Single Serve Steamer

Win Win Win! Tomorrow’s Kitchen deelt uit! Met twee grijskleurige Single Serve Steamers! Twee lezers maken kans op deze snelle keukengadget! Kijk daar houden we van! Winacties! Heb je de review gelezen over de producten van Tomorrow’s Kitchen, dé lijn van de Nederlandse IIC geeft tweemaal een Single Serve Steamer weg! Deze innovatieve keukenlijn maakt […]

Win Win Win! Tomorrow’s Kitchen deelt uit! Met twee grijskleurige Single Serve Steamers! Twee lezers maken kans op deze snelle keukengadget!

Kijk daar houden we van! Winacties! Heb je de review gelezen over de producten van Tomorrow’s Kitchen, dé lijn van de Nederlandse IIC geeft tweemaal een Single Serve Steamer weg! Deze innovatieve keukenlijn maakt het jou en je snelle maaltijden nu nog gemakkelijker en gezonder.

Je kent de stoommaaltijden van de Appiehappie?! Nu kan je het zelf met de Single Serve Steamer van Tomorrow’s Kitchen. Dit bakje met siliconen stoomdeksel is te gebruiken om al je vlees, vis en groente te stomen en daarna de vaatwasser in te mikken en her te gebruiken ( of te hergebruiken). De bak zelf is van gehard glas en de deksel is van een rubberachtig siliconenspul wat meeademt met de stoom.

 

Wat moet je doen? Deel en like dit bericht op Facebook uiteraard! Like je ons nog niet op Facebook? Dan is dat stap één. Vertel welke maaltijd jij graag wilt bereiden met de Single Serve Steamer! Onder alle inzenders verloten wij volgende week aan twee winnaars een steamer!

Jeroen schreef in zijn review  o.a.:

“Waarom ook al weer stomen? Tijd besparen. Dat is één. Want je gooit je groente en vlees bij elkaar in het bakje, de microgolf in en… Klaar is Chef (met een paar minuutjes). Daarnaast behoud je vitamines en smaak, ook scheelt het een hoop vaat. Snappie?”

Deel en like dus snel en maak kans op deze moderne keukenoplossing! ?

1 reactie

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.