Win Win Winnen: Leren Barbecue Schort Colorado Pocket van Etapron

Winactie: Lederen Schort Etapron Colorado Pocket

Mensen, mensen, komt u eens eventjes kijken! Win Win Winnen: een premium lederen Barbecue Schort Colorado Pocket van Etapron! Wat je daarvoor moet doen, lees je hier!

Na de uitvoerige review van Peter over dit prachtige lederen schort kunnen we melden dat we er eindelijk eentje mogen weggeven. Dat doen we gratis, maar niet voor niets 😉

De Colorado Pocket van Etapron is een donkerbruin lederen schort in de maat L. Hij is gloedje nieuw en wacht op een nieuw baasje. Peter schreef onder andere in zijn onderzoek:

“Dankzij de Colorado Pocket voel je jezelf direct een barbecue master die werkelijk alles onder controle krijgt achter elke braad unit! En dat terwijl de barbecue nog niet eens aanstaat.  In het begin voel je door de nieuwigheid eventjes aan het gewicht dat je het schort draagt, maar ik merkte dat tijdens het barbecueën dit al snel verdwijnt. Het schort zit bij mij als een tweede huid en het leer word merkbaar soepeler tijdens het dragen. Het blijft de stevige snit behouden, maar kreukt niet bij het bewegen. Ook wordt het leer niet slap, het leeft iets maar blijft voldoende kracht behouden na veelvuldig gebruik.

Hoe win ik dit prachtige leren schort?!

Stap 1: Je reageert onder het artikel op onze website www.justforkoks.nl en je geeft aan waarom juist jij dit schort moet winnen (originaliteit wordt gewaardeerd). Of je reageert op het Facebook artikel dat leidt naar onze website.

Stap 2: Snel naar Facebook en Like JFKEtapron .

Stap 3: Doe dit alles voor de sluitingsdatum 12 juli 2017.

De winnaar van dit prachtige schort wordt gekozen en zal op 13 juli bekend worden gemaakt via Facebook. De winnaar ontvangt dan ook een e-mail. Wil je niet met je naam en toenaam op Facebook bekend gemaakt worden, laat dit dan nadrukkelijk weten in je mail.

# reacties

  • Dit is een “dol-fijn” cadeau voor onze broer want hij is de grootste BBQ kunstenaar van het hele universum! We kunnen hem nu huldigen met deze schitterende BBQ Colorado Pocket schort van Etapron en hopen nog lang van zijn kookkunsten te mogen genieten!

  • Toen de buurt aanstoot ging nemen aan mijn huidige schort (foto volgt op FB), werd het tijd voor een nieuwe bbq-schort. Bij het zoeken naar een lederen schort, kwam ik dit mooie exemplaar tegen! Omdat ik bij het bbq-en graag de volledige koe benut, leg ik de hamburgers op het rooster, terwijl ik met plezier de gemodificeerde huid als schort voorhang!

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.