Zilverstand introduceert nieuwe Champagnekoeler en schaal

Zilverstad heeft een nieuwe champagnekoeler en champagneschaal gepresenteerd. Het gaat om dubbelwandige modellen die daardoor effectiever kunnen koelen en minder last hebben van condensvorming. Opvallend is de Champagnekoeler. Deze mooie schaal bevat aan twee kanten een speciale inkeping voor de hals van de champagnefles. Hierdoor blijft de fles, ook tijdens het dragen, keurig op haar […]

Zilverstad heeft een nieuwe champagnekoeler en champagneschaal gepresenteerd. Het gaat om dubbelwandige modellen die daardoor effectiever kunnen koelen en minder last hebben van condensvorming.

Opvallend is de Champagnekoeler. Deze mooie schaal bevat aan twee kanten een speciale inkeping voor de hals van de champagnefles. Hierdoor blijft de fles, ook tijdens het dragen, keurig op haar plek en blijft het etiket goed zichtbaar.

Daarnaast komt Zilverstad ook nog met een grote champagneschaal. Hier geen inkepingen, maar welk ruimte voor meerdere flessen. Het ontwerp is verder vrijwel gelijk gebleven.

De Zilverstad champagnekoeler gaat €39,95 kosten. Voor €99,95 ligt de champagneschaal in de schappen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.