24/7 eten met de Albert Heijn koelkastwinkel

Werktijden verschuiven, eettijden dus ook. Of je nou gaat voor een midnight snack of een ontbijtje op de middag, de eerste clockless eating winkel van de Albert Heijn heeft de deuren voor je open staan. Het nieuwe winkeltje van Albert Heijn telt slechts 250 vierkante meter en kan dus vergeleken worden met het oppervlak van […]

Werktijden verschuiven, eettijden dus ook. Of je nou gaat voor een midnight snack of een ontbijtje op de middag, de eerste clockless eating winkel van de Albert Heijn heeft de deuren voor je open staan.

Het nieuwe winkeltje van Albert Heijn telt slechts 250 vierkante meter en kan dus vergeleken worden met het oppervlak van een AH To Go. Het idee is nog meer dat alles klaar staat voor een gemakkelijke maaltijd of snack. AH noemt dit concept clockless eating. Dus voor elk moment van de dag kun je er terecht.

Naast het nodige aan food artikelen, komt Albert Heijn ook met een non-food assortiment. Dit richt zich vooral op de dagelijkse essentials zoals aluminium- en magnetronfolie. De eerste winkel staat in de Eindhovense wijk Strijp-S.

Overigens, clockless eating is niet 24/7 eten kunnen kopen. De winkeltijden zijn maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 20:00. Het is dus een koelkast met een tijdslot 😉

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.