Beef & Steak : Sponsor van BBQ van het jaar 2018

Yes! Het beste vlees is er weer bij!

Hoe test je nu alleen de allerbeste barbecues van het jaar? Juist! Met alleen het allerbeste vlees! BeefenSteak.nl is onze sponsor voor de BBQ van het Jaar verkiezing 2018.

Maar dit jaar is het niet alleen Justforkoks die aan de slag gaat met de nieuwste, leukste, mooiste en beste BBQ’s, ook GadgetGear.nl en DeBesteBBQ.nl bundelen hun krachten om samen met Beef en Steak er tegenaan te gaan.

Een lege barbecue is natuurlijk geen gezicht, maar met die zin krijg je niet de allerbeste vleessponsor aan je zijde. Nee, wij gaan bij de BBQ van het jaar alleen voor kwaliteit en testen alleen de allerbeste barbecues. Bij deze topmerken misstaat een vleesspecialist zoals BeefenSteak.nl natuurlijk niet.

Het Beef en Steak BBQ Pakket 2018

Onze redactieleden werken samen met sponsoren om een uitgebreide test en score mogelijk te maken. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat BeefenSteak.nl ons dit jaar bijstaat als sponsor met alleen de allerbeste stukken vlees voor de barbecues. Zij doen dat dit jaar met een speciaal BBQ pakket, uniek samengesteld (en straks ook gewoon te koop!) voor deze testen. Wat zit er in het pakket? Een DubbelDoel biefstuk, een braaiworst (+/- 500 gram), Wroetvarken varkenshaassate (twee stokjes) en twee Ierse burgers.

Het bedrijf

Het bedrijf dat in 2008 opgericht werd vanuit de passie voor smakelijk vlees. De oprichters Jan Faber en Matthijs van der Pijl die een combinatie zijn uit een slagersfamilie en commerciële kenners uit een voormalig PR bureau. Samen besloten zij het mooiste bourgondische vlees aan te bieden met de online slagerij Beaf & Steak. Daarnaast bieden zij, om hun passie te verspreiden, diverse cursussen en bbq belevenissen aan.

Voor de barbecue van het jaar verkiezing hebben zij ons voorzien van een uitgebreide cursus  en worden er iedere keer, bij iedere test, verse vleesproducten bezorgd. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we Pichana, Longhaas, Chateaubriand of andere prachtstukken op de BBQ mogen leggen. Wij danken Jan Faber van Beef & Steak hartelijk voor hun deelname als sponsor, een naam die u nog geregeld langs zal horen komen bij de product review voor BBQ van jaar verkiezing.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.