Winactie: Lederen Schort BK Cookware Infinity

Win, win, Winnen!

Mensen, mensen, komt u eens eventjes kijken! Win Win Winnen: een premium lederen Barbecue Schort van BK Cookware! Wat je daarvoor moet doen, lees je hier!

Na de uitvoerige review van Jeroen over de laatste BK Pan, de Infinty van 28 cm hebben onze vrienden van BK ons een mooi lederen schort toegestuurd. We mogen er eentje weggeven en dat doen we gratis, maar niet voor niets ?

Het BK Schort is een donkerbruin lederen schort in de maat L. Hij is gloedje nieuw en wacht op een nieuw baasje. Jeroen schreef onder andere in zijn review over de BK Infinity:

“Redelijk klassiek qua vorm, maar prettige ergonomische keukenmaat die zeer comfortabel en eenvoudig werkt. Deze BK is fijn op gewicht, niet zwaar eerder licht als je het formaat zo ziet, waardoor de pan tegen een stootje kan en niet van je gaspit schuift. De Infinity is gemakkelijk schoon te maken, anti kras en is geschikt voor alle warmtebronnen….”

Hoe win ik dit prachtige leren schort?!

Stap 1: Je reageert onder het artikel op onze website www.justforkoks.nl en je geeft aan waarom juist jij dit schort moet winnen (originaliteit wordt gewaardeerd). Of je reageert op het Facebook artikel dat leidt naar onze website.

Stap 2: Snel naar Facebook en Like JFK

Stap 3: Doe dit alles voor de sluitingsdatum 25 april 2018.

De winnaar van dit prachtige schort wordt gekozen en zal op 26 april bekend worden gemaakt via Facebook DM. De winnaar ontvangt dan ook een e-mail. Wil je niet met je naam en toenaam op Facebook bekend gemaakt worden, laat dit dan nadrukkelijk weten in je mail. Dan zullen we daar rekening mee houden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.