Heineken 0.0

Bieren van Heineken nu ook bij Lidl

Na een deal met Aldi, heeft Heineken nu ook een deal met Lidl gesloten voor de verkoop van haar bieren. Heineken zal de deal aftrappen met drie van haar merken. De Lidl vestigingen gaan de komende tijd bied van Heineken zelf verkopen, maar ook van de merken Amstel, Amstel Radler en Desperado’s. Het gaat voornamelijk […]

Na een deal met Aldi, heeft Heineken nu ook een deal met Lidl gesloten voor de verkoop van haar bieren. Heineken zal de deal aftrappen met drie van haar merken.

De Lidl vestigingen gaan de komende tijd bied van Heineken zelf verkopen, maar ook van de merken Amstel, Amstel Radler en Desperado’s. Het gaat voornamelijk om bier uit blik. Kratten gaat Lidl zeker niet verkopen.

Distrifood laat weten dat een sixpack Heineken flesjes net zoveel koste als een 12-pack van het eigen Kordaat bier. Bij de Lidl zou Heineken pils in ieder geval 30 cent goedkoper zijn dan bij de AH.

De verspreiding van de producten is woensdag gestart. Toen ging de verkoop in de eerste filialen van start. In tegenstelling tot Aldi in Nederland, heeft Lidl erg weinig A-merken in het schap liggen. In de landen om ons heen heeft Lidl wel relatief veel A-merken.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.