Campingaz introduceert nieuw 2-pits kookstel voor op de camping

Lekker camperen, maar ook lekker koken. Ik sleep al jaren een 2-pits kookstel en een kleine BBQ mee. Campingaz heeft dit jaar haar 2-pitter vernieuwd en komt met uitvoeringen voor zowel gasfles als voor gaspatronen. Camping Kitchen 2 Series Het gaat om de nieuwe Campingaz Camping Kitchen 2 Series. Deze bestaat uit het model voor […]

Lekker camperen, maar ook lekker koken. Ik sleep al jaren een 2-pits kookstel en een kleine BBQ mee. Campingaz heeft dit jaar haar 2-pitter vernieuwd en komt met uitvoeringen voor zowel gasfles als voor gaspatronen.

Camping Kitchen 2 Series

Het gaat om de nieuwe Campingaz Camping Kitchen 2 Series. Deze bestaat uit het model voor gasflessen en het CX model voor gaspatronen. In dat model gaan de Campingaz CV470+ patronen, wat hem net even wat mobieler maakt.

Ingeklapt is het net een klein koffertje. Uitgeklapt heb je twee branders en doet de deksel dienst als windvanger. Beide pitten komen met een 24CM pannendrager van geëmailleerd staal. Beide branders hebben een eigen draaiknopbediening.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.