Dit zijn de beste BBQ´S van 2023!!!

Yesss!! Ladies and Gentlemen..... We´ve got them!! De scores zijn opgeteld en de meningen van ieder redactielid is gegeven. Met andere woorden, we hebben de winnaars van De Beste BBQ 2023!!

Ieder jaar testen we de mooiste, leukste en bbq’s van Nederland. De één nog groter en duurder dan de andere! Gaaf om te zien dat grote én ook nieuwe merken de stap “durven” te zetten om hún product het vuur aan de schenen te leggen. Sommige fabrikanten blijven ontwikkelen en innoveren om hun product ieder jaar te verbeteren, terwijl sommige fabrikanten geloven in de eenvoud en de prijs-kwaliteit. Dit maakt dat wij niet altijd iedere categorie, jaarlijks winnaars kunnen uitroepen. Sommige winnaars van vorige jaren blijven gewoon goed en soms zelfs beter. Daarom noemen wij de beste BBQ’s van vorig jaar wel in de categorieën, want eerlijk is eerlijk. Zij ontvangen niet opnieuw een award. Hebben we dit jaar dan geen beste BBQ’s? Natuurlijk wel! Wij hebben dit jaar een aantal prachtige, bijzondere, innovatieve en gewoon goede BBQ’s kunnen uitroepen tot winnaars.”  Team DeBesteBBQ.nl

We willen onze sponsor BEEF&STEAK bedanken die ons voorzien hebben van hun beste producten.

Kanttekening: Dat we winnaars uitroepen, dat betekent niet dat er verliezers zijn. Sterker nog, het was kantje boord. De BBQ’s scoorden vrijwel allemaal enorm hoog. Als je de reviews terugleest op JFK dan zie je dat we dit jaar geen verliezers hebben. Reviews scoorden gemiddeld 8/10 en dat is enorm hoog. Voor de fabrikanten betekent dit dat als je geen winnaar bent, je wel een bijzondere award hebt ‘gewonnen’ om te delen. Deze award vindt iedere deelnemer terug in de review zelf. Deel deze review, deze award en wees vooral trots op je merk en je BBQ!

Beste Kamado tot 1000,-

Volt Granade 22″

Uit de review: Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer onder de indruk ben. Niet alleen van de Kamado, maar ook van hetgeen achter de Kamado. Het team Volt! is jong, maar bloed serieus als het om hen producten gaat. Het gehele plaatje klopt gewoon vind ik. De Granade 22″ is een beuker van een Kamado. Dat zie je, en dat voel je wanneer je hem gebruikt. De gebruikte materialen zoals het glasfiber vilt, eiken zijtafeltjes en een onroestbare topvent laten mijn kamado hart sneller kloppen!

Lees de hele review HIER

Beste Kamado vanaf 1000,-

iQ Grills Classic 21″

Uit de review: De gebruikservaring van de kamado van iQ Grills is niet geheel verrassend. Hij is gewoon erg goed. De scharnieren maken dat de kap netjes omhoogkomt en mooi robuust aanvoelt. De tafeltjes zijn stevig genoeg. De kamado loopt erg prettig op de gelagerde wielen en de margrietschijf is keurig van een regenkap voorzien en blijft op dezelfde stand bij het openen en sluiten van de kap. Aan alles merk je dat dit een goed product is dat tot in perfectie is uitontwikkeld.

Lees de hele review HIER

Beste Buitenkeuken (gas)

Campingaz 4 Series Select EXS

Uit de review: Wie voor een redelijke prijs een waanzinnige buitenkeuken hoopt te vinden, kan bij Campingaz een mooie, duurzame keuze maken. Het merk doet niet haar best om zoveel mogelijk features voor weinig te bieden. In plaats daarvan kiest het ervoor om enkel features te leveren die ook goed en stevig uitgewerkt zijn, zodat de machine lang meegaat. Een strategie die we enorm belangrijk vinden.

Lees de hele review HIER

Beste Elektrische BBQ

Weber Lumin

Uit de review: De Weber Lumin heeft mij verrast en verbaasd. Waarom? Ik ben normaal gesproken op BBQ gebied echt fan van Kamado’s en dus liefhebben van het gebruik van houtskool. Het spelen met de lucht toevoer en de reactie van de temperatuur in de Kamado is een spel wat nooit verveeld, en daardoor dacht ik alleen nog maar te grillen met houtskool. Echterrrrrrrrrrr. Niet iedereen heeft het geld er niet voor (over) om een kamado aan te schaffen, of de ruimte. Ik zou er niet aan gedacht moeten hebben om mijn Kamado mee te nemen naar de Camping. Alleen het gewicht al, en de ruimte die het in neemt tijdens vervoer. En ondanks dat ik graag met kolen speel heb ik ze de hele week niet gemist. Ik heb mij iedere dag in de vakantie kostelijk vermaakt en heerlijk genoten van de Lumin en met mij vele anderen!

Lees de hele review HIER

Beste Houtgestookte “BBQ”

Fikki Classic Outdoor oven

Uit de review: Ik ben zeer tevreden over de Fikki Classic. Het is een product van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en met veel oog voor detail ontworpen. De oven is gemakkelijk in gebruik en biedt vele mogelijkheden voor het bereiden van verschillende soorten gerechten en manieren van koken. Ook het “gewone” bbq’en gaat prima en is zeker aan te raden op de Fikki Classic. De Pizza’s zijn van super kwaliteit, en het is écht heel leuk om te doen. Best intensief, maar op een leuke manier!

Lees de hele review HIER

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.