Handig, het pop-up broodrooster voor in de keukenlade

Voor de luie zondag kun je deze ook gewoon in je nachtkastje bouwen.

Apparatuur in de keukenlade. Een handig idee, maar weinig fabrikanten houden zich er mee bezig. Bij Ritterwerk, wat we kennen van de Ritter keukenapparaten, hebben ze iets nieuws bedacht. Het broodrooster voor in de keukenlade. Een pop-up model nog wel.

Het ET 10 pop-up broodrooster van Ritterwerk past gewoon in een platte lade en klapt omhoog wanneer je deze wilt gebruiken. Zolang de machine maar 7,7 CM aan hoogte in de lade heeft, is het goed. Het Ritter ET 10 broodrooster heeft 30 CM breedte nodig in de lade. Stroom wordt geleverd vanuit de keukenlade, dus aansluiten is niet nodig. Gewoon lade openen en roosteren maar. Er zit zelfs een LED indicator op die aangeeft hoelang het nog duurt voor het brood klaar is en natuurlijk is het ontwerp zo gemaakt dat de broodkruimels niet alle kanten op vliegen in de lade.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.