Mini-tortilla’s met garnalen, groente en limoenmayonaise

HelloFresh komt met 15-minute meals

Wil je niet alleen het gemak van niet meer shoppen voor ingrediënten en zoeken naar inspiratie voor de maaltijd? Dan kun je al een tijdje bij HelloFresh terecht. Om te zorgen dat de hap snel op tafel staat, komt het bedrijf nu met maaltijden die in 15 minuten te bereiden zijn. Bij de samenstelling is […]

Wil je niet alleen het gemak van niet meer shoppen voor ingrediënten en zoeken naar inspiratie voor de maaltijd? Dan kun je al een tijdje bij HelloFresh terecht. Om te zorgen dat de hap snel op tafel staat, komt het bedrijf nu met maaltijden die in 15 minuten te bereiden zijn.

Bij de samenstelling is gekeken naar het aantal calorieën (het zijn lichte maaltijden) en manieren om de bereidingstijd terug te brengen. Bijvoorbeeld door groenten alvast voor te snijden. Deze snelle gerechten zijn als onderdeel van de maaltijdbox te bestellen. Als één van de 14 wekelijkse recepten in september.

Romige broccolisoep met munt

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.