Iens verder als TheFork

’s Lands bekendste restaurant beoordelingssite is van naam veranderd. Het Hollandse Iens gaat verder als het meer internationale TheFork. Daarmee komen nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor Iens gebruikers. Iets werd opgericht in 1998 door Iens Boswijk. In 2015 werd de site verkocht. Het Amerikaanse TripAdvisor werd de nieuwe eigenaar en leek de naam Iens in stand […]

’s Lands bekendste restaurant beoordelingssite is van naam veranderd. Het Hollandse Iens gaat verder als het meer internationale TheFork. Daarmee komen nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor Iens gebruikers.

Iets werd opgericht in 1998 door Iens Boswijk. In 2015 werd de site verkocht. Het Amerikaanse TripAdvisor werd de nieuwe eigenaar en leek de naam Iens in stand te willen houden. In 2019 valt dan toch het doek voor het lokale merk.

TheFork is geen compleet nieuwe naam. Deze internationale website van TripAdvisor bestond al veel langer. Nu zijn alle inhouden van Iens overgezet. Gebruikers kunnen nu dus ook in het buitenland gebruik maken van TheFork.

Ook inhoudelijk zal het één en ander veranderen. Vanaf 1 mei laat TheFork alleen nog restaurants zien waar ook via TheFork geboekt kan worden. Dit om het businessmodel beter te ondersteunen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.