KFC test vegetarische kipnuggets

KFC is misschien wel ’s werelds grootste fastfoodketen qua kipproducten die dagelijks over de toonbank rollen. Het bedrijf is nu gestart met het verkopen van kipnuggets op basis van een vleesvervanger. KFC is voor deze nieuwe snack de samenwerking aangegaan met Beyond Meat. Dit merk heeft, net als De Vegetarische Slager, ten doel met hoogwaardige […]

KFC is misschien wel ’s werelds grootste fastfoodketen qua kipproducten die dagelijks over de toonbank rollen. Het bedrijf is nu gestart met het verkopen van kipnuggets op basis van een vleesvervanger.

KFC is voor deze nieuwe snack de samenwerking aangegaan met Beyond Meat. Dit merk heeft, net als De Vegetarische Slager, ten doel met hoogwaardige vleesvervangers de markt te veroveren. Vanaf morgen gaan de kipnuggets van Beyond Meat verkocht worden in een KFC filiaal in de stad Atlanta.

In hoeverre de producten ook naar andere filialen in de VS en in Nederland terechtkomen, is nog onbekend. Beyond Meat trok eerder dit jaar een deel van haar kipvervangers terug in de VS. Die waren niet op het niveau dat het merk nastreefde.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.