McDonalds heeft een tekort aan Chicken McNuggets

Ben je een fan van de Chicken McNuggets van McDonalds? Dan heb je de komende dagen wellicht een probleem. In verschillende restaurants kunnen de kipstukjes waarschijnlijk niet geserveerd worden. Het probleem zit hem bij de aanvoer van de Chicken McNuggets. Daar houden ze bij McDonalds kwaliteitscontroles op. Tijdens die controles is bij een partij iets […]

Ben je een fan van de Chicken McNuggets van McDonalds? Dan heb je de komende dagen wellicht een probleem. In verschillende restaurants kunnen de kipstukjes waarschijnlijk niet geserveerd worden.

Het probleem zit hem bij de aanvoer van de Chicken McNuggets. Daar houden ze bij McDonalds kwaliteitscontroles op. Tijdens die controles is bij een partij iets mis gegaan. Daarbij zijn ‘productvreemde stukjes’ gevonden. De omschrijving is niet heel specifiek, dus of er ook kalkoenvlees in is gevonden of een oude fiets, dat valt niet uit de tekst op te maken.

De restaurants zouden als het goed is nog een aardige voorraad moeten hebben, maar het is niet onwaarschijnlijk dat de nieuwe productie niet op tijd arriveert om voorraden van de restaurants aan te vullen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.