McDonalds introduceert nieuwe zomergerechten

Hate it or lovin’ it, McDonalds komt met een aantal spannende, nieuwe zomergerechten. De headliner voor de snackketen wordt opnieuw een variant van de Maestro Angus burger. Deze zomer is de Maestro Angus Guacamole dé nieuwe burger van McDonalds. De burger bestaat wederom uit twee Angus beef burgers van de Mc. Daar overheen gerijpte cheddar […]

Hate it or lovin’ it, McDonalds komt met een aantal spannende, nieuwe zomergerechten. De headliner voor de snackketen wordt opnieuw een variant van de Maestro Angus burger.

Deze zomer is de Maestro Angus Guacamole dé nieuwe burger van McDonalds. De burger bestaat wederom uit twee Angus beef burgers van de Mc. Daar overheen gerijpte cheddar kaas, Batavia sla, chimichurri saus en Pico de Gallo wat staat voor tomaten, uit en salsa saus. Nacho chips en guacamole maken het geheel af en dat alles ligt tussen twee sesam broodjes. Overigens verkopen ze deze enorme burger niet bij de McExpress restaurants Alkmaar Centrum, Amsterdam Damrak 8 en Amsterdam Damrak 92.

McDonalds komt ook met patat van zoete aardappels en gefrituurde garnaaltjes als snack. Keurig ontdaan van staartjes en daarmee kindvriendelijk. Ook de citroen limonade keert terug bij de restaurants en daarmee lijkt McDonalds klaar voor de zomer te zijn.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.