Vers uit de Oven

Nieuw kookboek: Vers uit de Oven

De feestdagen komen eraan, dus we nemen weer wat meer tijd om echt lekker te koken. Vers uit de Oven helpt je om nog beter te bakken, roosteren, grillen, groenten karamelliseren etc. Het boek Vers uit de Oven is meer dan weer een verzameling recepten. Het boek probeert je echt handiger te maken met de […]

De feestdagen komen eraan, dus we nemen weer wat meer tijd om echt lekker te koken. Vers uit de Oven helpt je om nog beter te bakken, roosteren, grillen, groenten karamelliseren etc.

Het boek Vers uit de Oven is meer dan weer een verzameling recepten. Het boek probeert je echt handiger te maken met de oven. Je nieuwe technieken aan te leren. Zo kun je gemakkelijker improviseren. Of die oude crackers weer even lekker krokant maken.

Vers uit de Oven is geschreven door foodstylist Ajda Mehmet. In Nederland verzorgt ze de foodstyling voor verschillende merken. Vers uit de Oven gaat €20,95 kosten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.