Pizzaketen Domino’s gaat voor IoT integratie met IFTTT

Zet automatisch de sprinklers aan wanneer het bezorgmeisje of de bezorgdude van Domino's op de stoep staat :-)

Thuis altijd weten wat de status is van jouw Pizza. Staat die pizzaboy of girl al op de stoep, of moet de warme schijf brood met gesmolten goodness nog de kleioven in? Jouw IoT producten in huis kunnen je nu op de hoogte houden.

Met de integratie van IFTTT is het mogelijk om orders van Domino’s Pizza op de voet te volgen via de smart home producten in huis. Zo zou je de slimme tuinsproeiers van Rachio uit kunnen schakelen op het moment dat de pizzabezorger onderweg is naar jouw huis, jouw Philips Hue lampen van kleur kunnen laten veranderen naarmate de pizza verder in het proces is of jouw Samsung stofzuigrobot een half uurtje na de bezorging kunnen starten om de kruimels op te ruimen.

Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn? Is het ook een beetje. De dienst is alleen in de VS beschikbaar. Sorry… In Nederland kun je al wel gebruik maken van een GPS volgdienst voor de koerier en natuurlijk de Domino’s robot in Amsterdam.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.