Review: B-BBQ.nl Eigen Houten Handvat Kamado Op Maat


Jeroen beoordeelde namens JustForkoks de Personaliseerde Handgreep Kamado van B-BBQ.nl met 4.5 sterren.

The Good
  • Uniek design
  • Alle afmetingen mogelijk
  • Snelle en persoonlijke service

The Bad
  • Geen

Je Kamado Dome openen is nog nooit zo cool geweest! Design nu je eigen houten handgreep bij B-BBQ!

Een kamado is een blijft een prachtige BBQ! Dat vindt B-BBQ.nl ook en daarom hebben zij de gepersonaliseerde houten handgrepen ontworpen! Gaaf toch!  Lees de review van het gepersonaliseerde handvat van B-BBQ.nl!

Als je diep in de buidel hebt getast voor een kwaliteits kamado en na assemblage staat deze eivormige knaap te shinen in je tuin, dan is het genieten geblazen. Maar wat zou je er van zeggen als je bij het openen van de dome niet een standaard handgreep je kamado versiert, maar een eigen handgreep! Ja, een houten handvat om je Dome te openen met bijvoorbeeld een tof eigen logo, jouw BBQ naam of je Instagram account zodat je jouw insta posts nog persoonlijker kunt maken!

De mogelijkheden bij B-BBQ.nl zijn ongekend. Van voetbalclub logo’s tot namen van je kinderen, alles kan in het prachtige eikenhout gegrafeerd en tot in de details tevoorschijn komen in jouw BBQ handvat! Dat deze optie voorheen nog niet mogelijk was, daar hebben wij van JFK in het verleden al eens wat over geroepen. Om deze ontwikkeling nu van zo dichtbij te aanschouwen, dat is echt prachtig.

B-BBQ.nl

De professionelas van B-BBQ.nl zijn echte BBQ-fanaten. Zij zagen de behoefte van de opmars aan kamadogrillers en bedachten dat een eigen handgreep wel heel stoer zou zijn. Maak je Kamado eigen! Met die gedachte, vakkennis en duurzame producten zijn zij heer en meester geworden op het gebied van gepersonaliseerde grillroosters én houten handgrepen, check de review van de gepersonaliseerde grillroosters hierrrr.

Hoe werkt het?

Hoe ga je van idee naar je eigen hangreep?  B-BBQ legt het uit. Je kunt binnen 10 dagen je eigen handvat op je BBQ monteren. Het begint allemaal met de basisgegevens:

Een gepersonaliseerd eiken handvat met jouw tekst of logo is in elke maat verkrijgbaar. Het handvat is behandeld waardoor deze is beschermd tegen vlekken en zal daardoor lang mee gaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Stap 1: Plaats je bestelling in de winkelmand

Stap 2: Geef in de opmerking  aan of je kiest voor een tekst of logo en vermeld welke barbecue je hebt.

Stap 3: Binnen 2 dagen ontvang je een ontwerp.

Stap 4: Wanneer deze goed is, geef je hierop akkoord. Je ontvangt jouw unieke handvat binnen 7 dagen.

Je hebt je eigen handvat al voor 40,- euro inclusief btw en verzendkosten.

Het resultaat

Wauw! Hoe stoer is dat, een eigen handgreep! Voor het design heb ik gekozen om een Instagram accountnaam te gebruiken en daarnaast het logo van JustForKoks. Het resultaat is geweldig! Het handvat is behandeld waardoor deze is beschermd tegen vlekken en zal daardoor lang mee gaan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook het monteren is gemakkelijk. Eventjes de schroeven en bouten los van de BBQ aan je buitenste ring. Met een schroevendraaier de schroefjes in het hout losmaken en wisselen van handgreep en klaar is Kees!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Conclusie

Het gepersonaliseerde eikenhouten handvat B-BBQ.nl is geweldig. Een eigen unieke handgreep  binnen 10 dagen op de maat. Niets is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Verschillende lengtes, logo’s, teksten is allemaal mogelijk.

Check voor de volledigheid en de kosten de website van B-BBQ.nl voor jouw eigen handgreep op maat.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.