Hanos Kerstpakket Borreltijd Wit

Review: Kerstpakket Hanos Borreltijd – Wit (pakket 27)


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Borreltijd - Wit 2019 van Hanos met 3 sterren.

The Good
  • Mooie producten

The Bad
  • Verpakking biedt geen bescherming
  • We vinden de prijs iets te hoog liggen voor deze samenstelling

De redactie is op jacht gegaan naar kerstpakketten onder de €20. Bij de Hanos vonden we de Hanos Borreltijd – Wit die er ook in het rood is. Met een rode wijn natuurlijk. Dit pakket kost €15,95, is dat het waard? Verpakking Het pakket is verpakt bovenop een serveerplank. Er is gebruik gemaakt van krimp […]

De redactie is op jacht gegaan naar kerstpakketten onder de €20. Bij de Hanos vonden we de Hanos Borreltijd – Wit die er ook in het rood is. Met een rode wijn natuurlijk. Dit pakket kost €15,95, is dat het waard?

Verpakking

Het pakket is verpakt bovenop een serveerplank. Er is gebruik gemaakt van krimp plastic. Niet de handigste keuze gezien het aardenwerk schaaltje dat ook in het pakket zit. In het schap liggen al scherven van de schaaltjes. Moet je voor jouw werknemers meerdere pakketten meenemen, loop je het risico dat ze transport niet overleven. Zonde!

Inhoud

Eerst even een complimentje. Het pakket bevat geen reclame. Iets dat we wel gewend zijn bij Sligro en Marko. We vinden het kerstpakket ook geen moment om reclame bij de ontvanger naar binnen te duwen. Goed gedaan dus.

Hanos kiest voor een witte Chardonnay. Een veilig wijntje om in het pakket op te nemen. Een allemansvriendje. Helemaal prima. De zoete cacao truffels vinden we niet de meest logische begeleiding voor deze wijn. Maar ach, ze gaan er prima in.

Beter is de keuze voor de hartige hapjes. Plakjes droge worst en zoutjes. Een prima keuze die overal bij kan.

Kijken we naar het non-food, zien we een heel net afgewerkt schaaltje en een echt mooie serveerplank. Hier heeft Hanos duidelijk kwaliteit ingekocht.

Conclusie: Kerstpakket Hanos Borreltijd – Wit (pakket 27)

Vinden we dit pakket €15,95 ex BTW waard? Dan moeten we het pakket vergelijken met wat je bij Makro en Sligro voor vergelijkbare bedragen ontvangt. En dan is het pakket van Hanos niet alleen onhandig verpakt, maar stiekem toch ook aan de prijzige kant.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.