Review: Kerstpakket Sligro Traktatie


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket Traktatie 2019 van Sligro met 4.5 sterren.

The Good
  • Enorm goed uitgewerkt thema
  • Veel producten
  • Vooral bekende smaken

The Bad
  • Jammer van die iets te dunne, niet dichtgeplakte deksel

Een kerstpakket in een handige bewaarpot. Slimme actie van Sligro, behalve dat de deksel het winkelschap al niet overleefd. Gelukkig blijkt het pakket verder echt top! We kochten het kerstpakket traktatie bij Sligro voor €12,50. Daarmee is het één van de goedkoopste pakketten die we tegenkwamen dit seizoen. Verpakking De verpakking bestaat dus uit een […]

Een kerstpakket in een handige bewaarpot. Slimme actie van Sligro, behalve dat de deksel het winkelschap al niet overleefd. Gelukkig blijkt het pakket verder echt top!

We kochten het kerstpakket traktatie bij Sligro voor €12,50. Daarmee is het één van de goedkoopste pakketten die we tegenkwamen dit seizoen.

Verpakking

De verpakking bestaat dus uit een grote, glazen pot. Daarop zit een dun metalen deksel. Onhandig is dat ze niet zijn dichtgeplakt in het schap. Wanneer mensen de pot aan de deksel oppakken, schieten deze los wanneer de pot iets opgetild is. Onhandig. Hierdoor beschadigen de deksels ook. Ze vervormen en dat is net even jammer. Ook het kassapersoneel baalt daarvan omdat het opmerkingen oproept.

Inhoud

Inhoudelijk is het kerstpakket Traktatie van Sligro echt een toppakket. Hij is goed gevuld. Twee zuurstokken (oké, één was geknakt), een blikje Coca-Cola, zakje Maltesers, zakje pretzel sticks, gezouten pinda’s, crackers, chips en aanmaak dipsaus. Een doosje cacao truffels en zwarte thee. Een rolletje topdrop maakt het af. En alle verpakkingen zijn sfeervol rood.

Papierwerk

De Sligro voorziet het pakket ook van het nodige papierwerk. Je krijgt een kortingsbon voor Center Parcs, wat velen ongetwijfeld goed zal uitkomen. Een mooi stukje reclame. Daarnaast zit er een bon in met informatie als er iets mis is met het pakket. Als HRM of werkgever wordt je dus niet lastig gevallen. Zonder dat werknemers zien dat de Sligro achter het pakket zit, worden klachten gewoon afgehandeld. Een dikke pluim voor deze organisatie.

Conclusie: Kerstpakket Sligro Traktatie

De deksel van de glazen pot is een beetje jammer. Was duidelijk iets te goedkoop. Verder is het pakket echt heel goed samengesteld. Alcoholvrij en toegankelijke producten. Voor iedereen zit er wel iets lekkers in en het zijn ook nog relatief veel producten. Complimenten!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.