Instant Pot Star Wars collectie

Instant Pot komt met Star Wars slowcookers

Ben je nog op zoek naar een toffe slow cooker? Vanmorgen kwamen we er achter dat de mensen van Instant Pot een bijzondere collectie hebben gelanceerd. Met de Star Wars collectie haal je de grootste helden in je keuken. Instant Pot heeft slowcookers gemaakt van R2D2, BB-8, Chewbacca, Darth Vader en natuurlijk van de Stormtrooper. […]

Ben je nog op zoek naar een toffe slow cooker? Vanmorgen kwamen we er achter dat de mensen van Instant Pot een bijzondere collectie hebben gelanceerd. Met de Star Wars collectie haal je de grootste helden in je keuken.

Instant Pot heeft slowcookers gemaakt van R2D2, BB-8, Chewbacca, Darth Vader en natuurlijk van de Stormtrooper. Yoda schenen ze niet smaakvol genoeg te hebben gevonden… het arme groene ventje.

Instant Pot Star Wars collectie

Mocht je deze absoluut graag onder de kerstboom willen, moet je wel wat moeite doen. De Instant Pot is namelijk alleen verkrijgbaar in de VS en alleen bij Williams Sonoma. Als fan moet je er dus echt even moeite voor doen om zo’n exclusieve slowcooker in huis te halen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.