Review: Sligro Kerstpakket Gewoon Lekker


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket Gewoon Lekker van Sligro met 4.5 sterren.

The Good
  • Veel A-merken
  • Veel producten voor de kostprijs
  • Sunware box is van prima kwaliteit
  • Prima smaken
  • Zeer geschikt voor stelletjes

The Bad
  • Als A-merken worden beloofd, verwachten we alleen A-merken

De doorzichtige Sunware opbergbox laat geen verrassingen over wat we in dit kerstpakket van de Sligro vinden. 21 producten voor €22,50 en de selectie blijkt bijna een schot in de roos. “Praktisch en lekker: de transparante Sunware opbergbox zit boordevol A-merken. Gewoon heel erg lekker” is hoe Sligro het pakket beschrijft. Zachte waren Wanneer is […]

De doorzichtige Sunware opbergbox laat geen verrassingen over wat we in dit kerstpakket van de Sligro vinden. 21 producten voor €22,50 en de selectie blijkt bijna een schot in de roos.

“Praktisch en lekker: de transparante Sunware opbergbox zit boordevol A-merken. Gewoon heel erg lekker” is hoe Sligro het pakket beschrijft.

Zachte waren

Wanneer is een merk een A-merk? Ze zagen de Makro wat eigen merken in haar merken kerstpakket verstoppen en de Sligro lijkt dit ook te doen. Toch bestaat het gros van de producten echt wel uit A-merken.

Qua producten is de doos thematisch gevuld. We zien een combinatie van rode en paarse prodcuten in deze doos zitten. Met uitzondering van de anonieme kerstcholcoladebolletjes. Het spannendste was de Croky chips met ketchup smaak. Ver buiten mijn comfortzone, maar toch lekker.

Iconisch zijn de twee glazen flesjes van Coca-Cola. Het merk achter de kerstman en natuurlijk het merk dat we in deze periode veel in beeld zien.

Verder is dit pakket vooral een heel veilige keuze. Het gros van de producten is bekend evenals de smaken. Hier maak je iedereen blij mee.

Harde waren

En dan de Sunware opbergbox. Ik heb er al heel wat gehad in mijn leven. Ja, na een paar jaar breken de clips af. Dat is bij al mijn Sunware boxen gebeurd. Maar ze blijven bruikbaar en dat is het belangrijkste. Een prima keuze dus.

Reclame

In het Sligro Kerstpakket Gewoon Lekker vinden we weinig reclame. Alleen een bon met een korting van €150 voor Sunparcs en Center Parcs. Prima.

Nazorg

Onderin vinden we een kaartje waarop de Sligro de ontvanger veel plezier wenst met het pakket. En contactgegevens mocht er wat mis zijn met de inhoud. Enigszins geanonimiseerd. Voor de ontvanger zal het niet meteen duidelijk zijn dat dit een pakket van de Sligro betreft.

De tops

Top is dat dit pakket echt gemaakt is voor twee mensen. Twee flesjes cola, twee repen mars, grote zakken popcorn, chips en Chio zoutjes. Leuk!

De Flops

Goed nieuws, want die zijn er niet. Niets twijfelachtigs aan dit pakket.

Conclusie: Sligro Kerstpakket Gewoon Lekker

De value for money ligt hoog in dit kerstpakket. Vrijwel uitsluitend A-merken en voor bijna iedere euro een product. De smaken zijn veilig en de reclame is niet overdadig. Bovendien is er aan nazorg gedacht. Goud dus, voor Sligro Kerstpakket Gewoon Lekker.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.