Thuisbezorgd opent eigen darkstore in Berlijn

Thuisbezorgd is al jaren in vele landen marktleider in het bezorgen van maaltijden en gaat nu ook boodschappen bezorgen. Daarmee gaat het de concurrentie aan met diensten als Getir en Flink. In Nederland doet Thuisbezorgd ook al aan het bezorgen van boodschappen, maar zonder eigen darkstores, magazijnen die strategisch zijn geplaatst in steden. Hier in […]

Thuisbezorgd is al jaren in vele landen marktleider in het bezorgen van maaltijden en gaat nu ook boodschappen bezorgen. Daarmee gaat het de concurrentie aan met diensten als Getir en Flink.

In Nederland doet Thuisbezorgd ook al aan het bezorgen van boodschappen, maar zonder eigen darkstores, magazijnen die strategisch zijn geplaatst in steden. Hier in Nederland bezorgt Thuisbezorgd voor Albert Heijn, Spar en Marqt. Ook in andere landen werkt het bedrijf samen met supermarkten. Dat het bedrijf in Berlijn kiest voor een eigen darkstore is dan ook een bijzondere zet. Thuisbezorgd belooft in Berlijn levering binnen 20 minuten op 2 kilometer van de darkstore.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.