McDonalds FriesList

Van friet naar Spotify Playlist bij McDonalds

In haar Latijns-Amerikaanse vestigingen probeert McDonalds iets nieuws. Daar hebben ze de McDonalds FriesList bedacht. Een playlist op Spotify die je opent door bijvoorbeeld een portie friet te scannen. Het scannen van de friet verloopt niet via de McDonalds app, maar via de app van Spotify zelf. De friet moet wel op het dienblad worden […]

In haar Latijns-Amerikaanse vestigingen probeert McDonalds iets nieuws. Daar hebben ze de McDonalds FriesList bedacht. Een playlist op Spotify die je opent door bijvoorbeeld een portie friet te scannen.

Het scannen van de friet verloopt niet via de McDonalds app, maar via de app van Spotify zelf. De friet moet wel op het dienblad worden gescand. Een print van vakjes op de placement vormt, in combinatie met de friet, de playlist code. Natuurlijk is het leuk om de juiste maat frietjes erbij te zoeken, maar afknabbelen mag ook.

Wanneer bezoekers de playlist bezoeken, komen ze in een echte lijst met friethits terecht. Keep Cal mand Eat Fries, My Fries are Over en andere frietklassiekers staan in de lijst.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.