Vlaamse Grillmasters komen met bijzonder kookboek

De Vlaamse winnaars van Grillmasters, Nick van Hoof en Kevin Kegeleers, hebben een eigen kookboek voor rond het vuur uitgebracht. Een kookboek met de bijzondere titel Zout op het Vuur. Het boek bevat 30 recepten van de heren en de nodige tips om een avondje grillen tot een succes te maken. Tussen de recepten zitten […]

De Vlaamse winnaars van Grillmasters, Nick van Hoof en Kevin Kegeleers, hebben een eigen kookboek voor rond het vuur uitgebracht. Een kookboek met de bijzondere titel Zout op het Vuur.

Het boek bevat 30 recepten van de heren en de nodige tips om een avondje grillen tot een succes te maken. Tussen de recepten zitten tien zoutbereidingen voor op de grill. Dat is natuurlijk een beetje omstreden omdat we als mens al teveel zout binnen krijgen met nierschade en een hoge bloeddruk ten gevolge. Maar ja, die rook zit al vol pax en die heerlijke grillstripes voor acrylamide. Liever te vroeg in de kist dan weer een BBQ gemist, zullen we maar zeggen ;-).

Hoe dan ook met recepten die je rond een simpel kampvuur kunt bereiden doen de heren iets nieuws in het copy/paste landschap van de BBQ boeken en dat kunnen wij enorm waarderen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.