Vrienden van Amstel Live 2020

Vrienden van Amstel Live probeert afval tijdens feesten te verminderen

Onder het motto ‘Vrienden houden het samen schoon’, ervoeren we gisteren, tijdens Vrienden van Amstel Live, hoe de bekende bierbrouwer probeert de afvalstroom beter te managen. En er was meer verantwoord ondernemerschap rondom het Rotterdamse Ahoy te vinden. Vrienden houden het samen schoon Het idee van Amstel was vrij simpel. Bij de bar, maar ook […]

Onder het motto ‘Vrienden houden het samen schoon’, ervoeren we gisteren, tijdens Vrienden van Amstel Live, hoe de bekende bierbrouwer probeert de afvalstroom beter te managen. En er was meer verantwoord ondernemerschap rondom het Rotterdamse Ahoy te vinden.

Vrienden houden het samen schoon

Het idee van Amstel was vrij simpel. Bij de bar, maar ook bij personeel in de zaal, konden lege drankbekers worden ingewisseld. In ruil voor het inwisselen, ontvang je als feestganger een recycle muntje. Daarop staat dan weer een code waarmee je kans maakt op 4 tickets voor het concert van volgend jaar.

Vrienden houden het samen schoon

Met de code moet je natuurlijk wel de nodige persoonsgegevens opgeven. Waaronder je geboortedatum. Immers, het draait hier om een promotionele campagne waarbij alcohol betrokken is. Goed dat ze dat het gehele proces doen. Wel jammer is dat je voor ieder muntje weer het hele formulier door moet. Dat zou handiger kunnen.

 

Oja, de muntjes zijn van plastic, dus recycle die ook gewoon nadat je klaar bent met invoeren 😉.

Ben je bob, zeg het hardop

Ook verantwoorde chauffeurs werden door Amstel in het zonnetje gezet. Een actie die ze vorig jaar ook al hielden bij Ahoy. Gaf je aan dat je de bob bent, kreeg je van het promoteam twee gratis consumpties. Die waren in te wisselen voor Amstel Radler 0.0 of Amstel 0.0. Een mooi voordeel voor diegene die zich opoffert zodat zijn of haar vrienden gewoon kunnen drinken.

Sfeerimpressie

De sfeer in de zaal wat buitengewoon goed, met een zeer indrukwekkend podium. Het creatieve team achter het feest heeft duidelijk haar best gedaan om het feest goed in elkaar te zetten. De muziek speelde ook vrijwel zonder onderbrekingen en de artiesten namen uitgebreid te tijd om ook echt met het publiek bezig te zijn. Van het uitgeven van een paar biertjes, tot het dansen en zingen op de bier. Bovendien was dit niet alleen het 150ste jaar dat de brouwerij bestaat, maar was gisteravond ook de 100ste show.

# reacties

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.